2019 Talvikausi hyvin käyntiin Hakkilassa

2019 talvi on pyörähtänyt hyvin käyntiin Hakkilassa! Joululomalla harkka-alueella sekä kisaradoilla kävi paljon kuskeja ajamassa. 2019 kaudelle on luvassa uusia juttuja uusille sekä vanhoille rc-kuskeille!

Kerhon oma FORS-sarja käynnistyi vuodenvaihteessa ja uusille kuskeille starttaa uusi ralllikoulu-konsepti tammikuun lopussa. Tämän lisäksi talvella pyörivät taas säännöllisesti viikkokilpailut, aloittelijaillat sekä aloittelijarallit. Helmikuussa Hakkilaan avautuu vielä uusi rata 1/28 kokoluokan autoille.

Tulevat kilpailut Hakkilassa:

Kerhon autot testiajossa tammikuun ensimmäisessä aloittelijaillassa. Tervetuloa kokeilemaan ilmaiseksi minkälaista on ajaa radalla rc-autolla!

Kerhon autot testiajossa tammikuun ensimmäisessä aloittelijaillassa. Tervetuloa kokeilemaan ilmaiseksi minkälaista on ajaa radalla rc-autolla!