Sisäkausi alkaa viikonloppuna

Hakkilan sisäradat avautuvat Syyskuun ensimmäinen päivä, tervetuloa ajamaan! Harkkarataa lukuunottamatta kaikki radat ovat ajettavissa heti sunnuntaina, myös uusi crawling-rata! Harkkarata valmistuu sunnuntain aikana. Ulkoradat ovat myös edelleen auki!

Aloittelijaillat siirtyät myös sisälle, ja jatkuvat Hakkilassa joka maanantai kello 18, tervetuloa!

Rallikouluissa on vielä muutama paikka vapaana. Kurssit starttaavat 16.9.

Hakkilan sisäradat avataan 1.9.2019

Hakkilan sisäradat avautuvat jälleen Syyskuun ensimmäinen päivä, tervetuloa ajamaan! Syyskauden uutuus on Crawling-rata, joka on tarkoitettu hitaasti haastavien esteiden yli ryömiville maastoautoille. Syyskuun loppupuolella jatkuvat rallikoulut sekä viikoittaiset kerhokilpailut. Tervetuloa harrastamaan Euroopan tasolla erittäin hienossa rc-keskuksessa. Maailmaltakaan ei löydy montaa rc-keskusta, josta löytyy seitsemän rataa saman katon alta, buffetti sekä Hobbyfactoryn myymälä.

Talkoot ratojen kuntoon laittamiseksi 24.8. ja 25.8. Olkaa hyvä ja osallistukaa talkoisiin, sillä ratamaksut eivät sisällä täyttä palvelua. Ei huolta jos et näihin ensimmäisiin talkoisiin ehdi, sillä syyskaudella kokeillaan kuukausittaisia talkoita. Näin kukin pysyy helpommin aikatauluttamaan itselleen ainakin yhdet talkoot per kausi. Vastineeksi kohtuullisista ratamaksuista, kunkin tulee osallistua talkoisiin vähintään kerran kaudessa. Jokaisella on myös vastuu pitää paikat kunnossa ratoja käyttäessään. Tämä tarkoittaa vähintäänkin omien jälkiensä korjaamista varikolla sekä rataan aiheutuneiden vahinkojen korjaamista, kuten radan reunaletkujen paikoilleen siirtämistä ajon jälkeen. Ratojen pyörittäminen tapahtuu täysin Fullspeed RC -yhdistyksen jäsenten voimin, eli meidän kaikkien toimesta. On suoranaisesti röyhkeää jättää pienet asiat muiden hoidettavaksi, kuten roskien lattialta noukkiminen. Tekemällä koko ajan pientä ylläpitoa, ympäristö säilyy miellyttävänä ja talkoot mukavan lyhyinä.

Samaan hengenvetoon haluan kiittää kaikkia kerhon jäseniä kerhoilusta ja tehdystä työstä kuluneiden kausien aikana. On vaikea hahmottaa kokonaiskuvaa, että vuoden aikana yhdistyksen eteen tekee töitä aktiivisesti reilusti yli 50 henkeä. Suurin osa työstä tehdään "piilossa", koska tilojen ja ratojen kunnostusta tehdään hyvin vaihtelevina aikoina ja et todennäköisesti ole aina näkemässä työn suorittamista. Lisäksi paljon työstä on radan ulkopuolella tehtäviä ostosreissuja, toimistotyötä yms., joka ei radalla näy. Kiitos tästä, terveisin vt ratatoimikunnan johtaja.

Hakkilan sisärada, kuvassa touringrata viime keväältä

Hakkilan sisärada, kuvassa touringrata viime keväältä

Kesäkausi aluillaan

Sisäkausi alkaa olemaan Hakkilassa paketissa. Viikonloppuna on vielä lauantaina viimeiset aloittelijarallit sekä FORS-sarjan viimeinen osakilpailu. Tervetuloa kisaamaan sekä seuraamaan kilpailuita!

Maanantaina 29.4. on viimeinen aloittelijailta sisällä Hakkilassa, missä pääsee kokeilemaan kerhon autoja ilmaiseksi. Kesällä aloittelijaillat jatkuvat Fullspeed RC Areena Vantaan Vauhtipuistossa maanantaisin 18-19.

Vauhtipuistossa 1/8-rata on jo auki ja turffiradallekin saadaan varmasti pian hyppyrit paikoilleen. Lue lisää radoista kerhon sivuilta https://www.fullspeedrc.fi/vantaan-vauhtikeskus ja https://www.fullspeedrc.fi/ratamaksut#arena

11850469_880116208749604_4606090842330714758_o.jpg

PIENOISAUTOILUN KOULUTUSPÄIVÄ 6.4.2019 VANTAALLA

Lauantaina 6.4.2019 klo 9-15 järjestetään pienoisautoilusta kiinnostuneille toimitsijoille koulutuspäivä. Päivän aikana käydään läpi ajankohtaisia asioita, joita tarvitaan kilpailun järjestämiseen. Tätä koulutusta voi hyödyntää pienoisautoilun perustason tai päätason toimitsijalisenssiä haettaessa. Koulutus pidetään liiton toimistolla osoitteessa Kellokukantie 7, 01300 Vantaa.

Tilaisuudessa on tarjolla kahvit ja lounas, tilaisuuden hinta on 20 euroa /hlö. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu KITI-järjestelmän koulutuskalenterin kautta 31.3.2019 mennessä. Maksimiosallistujamäärä on 25 henkilöä. Varaathan siis paikkasi nopeasti!

Lisätietoja AKK:n sivulla

akk_logo.png

2019 ensimäiset aloittelijarallit ajettu!

Tänään kisattiin Hakkilassa tämän kauden ensimmäiset aloittelijarallit. Oli mahtavaa nähdä lauteilla 10 junnukuskia, jotka kukin ajoivat erittäin hyvin! Kisaa käytiin kahdessa luokassa, kiekkakisassa sekä buggy/sc-kisassa. Kiekkakisa on uusi konsepti kaudelle 2019. Kiekkakisa on hyvä kisa testata kilpailemista. Kisassa kisataan leikkimielellä itseään vastaan, ja siinä samalla vähän kaveriakin vastaan. Seuraavat aloittelijarallit on 16.3.2019, lue lisää kerhon sivuilta.

Tulevaa kevään ohjelmaa:

Aloittelijailta joka maanantai, jossa pääsee ilmaiseksi testaamaan kerhon autoja ja harkkarata on omilla autoilla kaikkien käytettävissä tarjoushinnalla.

Onroad-radalla kilpailut 2.3. Xray Racing Series Onroad - Hakkila 2.3.2019
Offroad-
radalla kilpailut 9.3.
Harkkaradalla kilpailut 16.3. Aloittelijarallit II

20190223_125614.jpg

2019 Talvikausi hyvin käyntiin Hakkilassa

2019 talvi on pyörähtänyt hyvin käyntiin Hakkilassa! Joululomalla harkka-alueella sekä kisaradoilla kävi paljon kuskeja ajamassa. 2019 kaudelle on luvassa uusia juttuja uusille sekä vanhoille rc-kuskeille!

Kerhon oma FORS-sarja käynnistyi vuodenvaihteessa ja uusille kuskeille starttaa uusi ralllikoulu-konsepti tammikuun lopussa. Tämän lisäksi talvella pyörivät taas säännöllisesti viikkokilpailut, aloittelijaillat sekä aloittelijarallit. Helmikuussa Hakkilaan avautuu vielä uusi rata 1/28 kokoluokan autoille.

Tulevat kilpailut Hakkilassa:

Kerhon autot testiajossa tammikuun ensimmäisessä aloittelijaillassa. Tervetuloa kokeilemaan ilmaiseksi minkälaista on ajaa radalla rc-autolla!

Kerhon autot testiajossa tammikuun ensimmäisessä aloittelijaillassa. Tervetuloa kokeilemaan ilmaiseksi minkälaista on ajaa radalla rc-autolla!

JOULULOMATARJOUS!

RC-Auto on mahtava Joululahja, mutta missä ajaa? Tietenkin yhdellä maailman suurimmista RC-keskuksista Vantaan Hakkilassa! Nyt koko Joululoman 21.12. - 6.1. harjoittelurata(videossa näkyvä) vain 5€/perhe koko päiväksi!

Katso video . Videolla lisää tietoa tarjouksesta sekä Fullspeed ry:stä

pukki_pieni.jpg

Tervetuloa Fullspeed RC:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen

Mitä: Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous
Milloin: Tiistaina 11.12.2018 klo 18-22
Missä: VM-Karting Center, Myllykyläntie 3, 01760 Vantaa

On aika taas kokoontua Fullspeed RC:n vuosikokoukseen käymään läpi sääntömääräiset asiat ja pohtimaan mennyttä ja tulevaa kautta.

Tervetuloa, toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle!

Terveisin,
Reijo Mattila
pj/FullspeedRC


Esityslista                          
 
1. Kokouksen avaus
 
2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 
3. Kokouksen järjestäytyminen
 
4. Esityslista
 
5. Ilmoitusasiat
 
6. Toimintakertomus vuodelta 2018
 
7. Tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2018
 
8. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen
 
9. Toimintasuunnitelma vuodelle 2019
 
10. Talousarvio vuodelle 2019
 
11. Yhdistyksen puheenjohtaja vuodelle 2019
 
12. Hallitus vuodelle 2019
 
13. Tilintarkastajien valinta
 
14. Muut asiat:
 
15. Kokouksen päättäminen

unnamed.jpg

Hakkilan sisäratojen GRAND OPENING 2018 lauantaina 22.9.!

Tervetuloa tutustumaan Fullspeedin Hakkilan sisäratoihin!

Potkaistaan syyskausi 2018 kunnolla käyntiin pitämällä avajais häppeninki lauantaina 22.9.! Radat ovat ilmaiseksi kokeiltavissa koko päivän (9-22), joten tervetuloa käymään! 

Ohjelmassa 12-15 välillä 

  • Tarjolla kahvia ja pullaa.
  • RC-kirppis (lue lisää rc10pistä)
  • Kerhon autot kokeiltavissa aloittelijaradalla
  • Infoa uusille harrastajille.

osoite: Vanha Porvoon tie 231, C1-rappu, 3. kerros

Tule vaikkaa vaan piipahtamaan ja tutustumaan paikkaan.


TERVETULOA!

hakkila.jpg

Sisäkausi 2018 lähestyy!

Kuuma kesä alkaa olemana lopuillaan ja sisäkausi 2018 lähestyy! Hakkilan sisärataa valmistellaan kovaa vauhtia, ja ensimmäisenä päästään avaamaan touring-rata. Krossi-rata aukeaa pian syyskuun alun jälkeen, ja tästä ajantasaisen tiedon löytää kerhon facebook-sivuilta sekä rc10-foorumilta.

Aloittelijaillat jatkuvat vielä kaksi kertaa ulkoradalla, jonka jälkeen siirrymme Hakkilan sisäradalle. Viime maanantain aloittelijaillassa oli taas hyvä meno! Omat ja kerhon autot kiersivät turffirataa usean kuskin voimin.

Ensi talvikaudelle saamme Hakkilaan uuden aloittelija-alueen, joka sisältää kaksi uutta rataa! Näin aloittelijoille löytyy hyvin tilaa harjoitella myös ruuhka-aikoina! Lisäksi liittymällä kerhon jäseneksi, aloittelija-alueelle pääsee ajamaan edullisella 5e kertamaksulla!

 

aloittelijailta2.jpg