RALLIKOULU 

Fullspeed Rallikoulu on uusi konsepti kaudelle 2019, ja ensimmäinen kurssimuotoinen Rallikoulu starttaa tammikuun viimeinen perjantai 25.1. Kaikki paikat on varattu, mutta yhden varauksen varmistumista vielä odotetaan. Peruutuspaikkoja sekä satunnaisia irtopaikkoja voi tiedustella sähköpostilla (fullspeed.rallikoulu [ät] gmail.com) tai alalaidan lomakkeella!

2019 tammikuun alussa hiomme vielä konseptia, ja järjestämme perjantaina 18.1 klo 18:30-19:30 viimeisen yksittäisen kerran. Mukaan pääsee mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Irtokerta maksaa 10e, sisältäen ratamaksun harjoittelualueelle. Näin ennen Rallikoulua tai sen jälkeen voi ajaa omalla autolla harjoittelualueella.

Vielä ei ole päätetty milloin seuraava Rallikoulukurssi alkaa, mutta jätä yhteystietosi yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen, jos olet mahdollisesti jatkossa kiinnostunut osallistumaan Rallikouluun.

Ilmoittautuminen kurssille sekä lisätietoja

Rallikoulu järjestetään keväällä perjantaisin 18:30-19:30, katso tarkemmat päivät alempaa tältä sivulta. Jos Rallikoulu kiinnostaa, mutta aika ei sovi, olkaa silti yhteydessä ja ilmaiskaa kiinnostuksenne!

Ensimmäinen kurssimuotoinen Rallikoulu starttaa tammikuun viimeinen perjantai 25.1. Kaikki paikat on varattu, mutta yhden varauksen varmistumista vielä odotetaan. Peruutuspaikkoja sekä satunnaisia irtopaikkoja voi tiedustella sähköpostilla (fullspeed.rallikoulu [ät] gmail.com) tai alalaidan lomakkeella!

Mikä on Rallikoulu ja kenelle se on suunnattu?

Rallikoulun kalustona on Arrma Sentonit

Rallikoulun kalustona on Arrma Sentonit

Rallikoulu on ohjattua kurssimuotoista toimintaa lapsille, aivan kuten uimakoulu tai jalkapallokoulu. Rallikoulussa opetellaan rc-autolla radalla ajamista leikin varjolla. Yksi harjoituskerta kestää noin tunnin ja harjoittelu suoritetaan kerhon autoilla. Et siis tarvitse omaa autoa osallistuaksesi kurssillle.

Rallikoulun kohderyhmää ovat 5-12 vuotiaat lapset, jotka aloittavat tai ovat jonkin aikaa harrastaneet rc-autoilua. Etenkin jos omaa rc-autoa ei vielä ole, antaa rallikoulu hyvän mahdollisuuden tutustua rc-autoiluun ennen oman auton ostamista. Toisaalta vaikka oma auto jo olisikin, on opettavaista ajaa erilaisella autolla.

Tavoite

Ohjatun kurssin tavoite on pitää hauskaa yhdessä ajamalla ja tätä kautta tutustuttaa uusia harrastajia toisiinsa. Tämän ohessa opitaan auton käsittelytaitoja, malttia, rataetikettiä sekä rc-autoilun muita perusteita.

Kurssin sisältö ja hinta

Kurssi koostuu yhdestätoista harjoituskerrasta, sekä kahdesta aloittelijarallista, joihin osallistuminen on vapaaehtoista. Kurssin hinta on 100e, joka sisältää

  • Kurssimaksun sekä kerhon auton vuokran

  • Aloittelijarallien ilmoittautumismaksun

  • Ratamaksun harjoitteluradalle koko perjantaiksi. Näin ennen Rallikoulua tai sen jälkeen voi ajaa omalla autolla harjoittelualueella.

Kurssin harjoituskerrat koostuvat suuntaa-antavasti seuraavasti:

Kurssin aikataulu Huom. Vielä suuntaa-antava, mutta alkupäivä on lukittu!

Pvm Sisältö
Pe 25.1. 1. kerta
Pe 1.2. 2. kerta
Pe 8.2. Ei järjestetä (1/10 kilpailut Äänekoskella)
Pe 15.2. 3. kerta
Pe 22.2. 4. kerta
La 23.2. 1. Aloittelijaralli
Pe 1.3. Ei järjestetä (Loma)
Pe 8.3. 5. kerta
Pe 15.3. 6. kerta
Pe 22.3. Ei järjestetä (1/10 kilpailut Vaasassa)
Pe 29.3. 7. kerta
Pe 5.4. 8. kerta
La 6.4. 2. Aloittelijaralli
Pe 12.4. Ei järjestetä (1/10 kilpailut Messukeskuksessa)
Pe 19.4. 9. kerta
Pe 26.4. 10. kerta
Pe 27.4. 3. Aloittelijaralli FORS-kisoissa

… osion päivittäminen jatkuu tammikuun aikana