Joulukuussa kilpailuja kaiken tasoisille kuljettajille!

fullspeed.jpg

Joulukuussa Full Speed RC järjestää viikottaisten kerhokisojen lisäksi Winter Jumps 2 -osakilpailun sekä aloittelijarallit.

Viikottaiset kerhokilpailut ovat hyviä harjoituskilpailuita oikeita kilpailuita silmälläpitäen. 

Winter Jumps on osallistujamäärällä mitattuna Suomen suurin RC-autojen kilpasarja, ja Full Speed RC järjestää nyt kauden toisen osakilpailun 2. - 3.12.!

Aloittelijarallit ovat puolestaan hyvät harjoituskilpailut heille, jotka eivät ole vielä käyneet missään kilpailuissa. Aloittelijarallit toimivat astinlautana varsinaisiin viikkokilpailuihin.  Aloittelijarallit järjestetään aamupäivällä lauantaina 9.12.! 

Viikkokilpailut alkavat 5.10.

Fullspeed RC järjestää talvella kerhokisoja torstaisin Hakkilassa.

Kisoja ajetaan sekä krossi- että onroad radalla.
Kisat alkavat torstaisin 18:00, ajetaan yhdet aika-ajot ja kolmet finaalit.

Krossiradalla ajetaan M2-10, M4-10, SC2-10 (takaveto short course) ja SC4-10 (neliveto sc) luokkien autoilla sekä 2wd 1:10 truggyt, monsterit jne. aloittelijaluokkana

Onroad radalla GT12, C12 Virikiila, TSP-10 13.5T, TSM-10, F1-10 sekä Minit, stanut ja aloittelijat

Tarkempia tietoja viikkokilpailut sivulla sekä RC10.fi-foorumilla

Aloittelijaillat jatkuvat lokakuussa

Aloittelijaillat jatkuvat Hakkilan sisäradalla maanantaisin, 9.10.2017 alkaen, tervetuloa! Aloittelijaillat kokoavat radalle samaan aikaan taitojaan hiovat aloittelijat sekä lajiin vasta tutustuvat uudet harrastajat. Maanantai-iltaisin rata on varattu pelkästään aloittelijoiden käyttöön ja harjoittelu on ilmaista. Tutustumista varten kerholla on pari erilaista autoa lainattavaksi.

Missä: Hakkilan sisäradalla Vanha Porvoontie 231 Vantaa, C1 rappu
Milloin: Maanantaisin, klo 18-21, kerhon autot kokeiltavissa 18-19.30.
Tiedotuskanava: Fullspeed RCn nettisivut sekä RC10.FI -keskustelupalsta

Päivitämme parin viikon sisällä lisää tietoa aloittelijaillan sisällöstä, seuratkaa sivuja!

hakkila.jpg

Fullspeed RC tarjoaa loppysyksyn ajot ilmaiseksi kaikilla Lavangon ja tattiksen radoilla

Muistakaa  hyödyntää Hakkilan sisäradan avautumista odottaessa aurinkoisina syyspäivinä Lavangon ja Tattarinsuon ratojen vapaa käyttömahdollisuus . Etenkin Lavangon keinonurmi rata on hyvä paikka käydä testaamassa rata-ajoa, kun se kuivaa nopeasti sateen jälkeen. Saviradat ovat myös käytettävissä, mutta niillä tulee muistaa ettei märällä saviradalla saa ajaa tai kävellä. Jos rataan jää renkaanjäljet tai savi jää kengänpohjiin kiinni, rata on liian märkä.

Tattarisuon radan tiedotuskanava --- turffi-radan tiedotuskanava  --- 1/8-radan tiedotuskanava  --- 1/10-radan tiedotuskanava

fullspeed.png

Fullspeed RC:n talviharjoittelupaikka on varmistunut!

Avaamme radat 1.10.17 osoitteessa: Vanha Porvoontie 231 Vantaa, C1 rappu

TERVETULOA harrastamaan loistavissa tiloissa!

Tilaan tulee 2 rataa:

-1/10 krossirata (betoni alusta)
-1/10 touring rata (matto)

Tilassa on tolppia 10m rasterilla, joten radalle jää 2 tolppaa.

Radat pyritään pitämään auki mahdollisimman useana päivänä viikossa, riippuen tietenkin valvojien määrästä. Palataan tähän tuonnempana, kun valvojat saadaan värvättyä.

Tila on 3. kerroksessa, jonne kulkee sekä tavarahissi, että henkilöhissi. Parkkipaikkoja on runsaasti.

Tilaan tulee myös Bunkkerista tutut säilytyskaapit, joita voi jokainen vuokrata (hinta ilmoitetaan myöhemmin).

Paikalle tulee myös itsepalvelubuffa, josta saa kahvia, pientä purtavaa ja limua (Tiksin tapaan)

Tila on väliaikainen ja se luovutetaan pois 31.3.2018

Kesän viimeiset aloittelijarallit turffilla 3.9. kello 16-17.

Kaikki mukaan ulkokauden viimeisiin aloittelijaralleihin! Kerhon autoja pääsee taas kokeilemaan ilmaiseksi Vantaan vauhtikeskuksen / Lavangon turffiradalle ensi sunnuntaina 3.9. kello 16-17. Pidetään taas turffilla pienimuotoiset aloittelijoiden kisat! Kisoihin voi osallistua kerhon autolla tai omalla autolla. Viime viikonloppuna saatiin kasaan oikein hyvät kisat. Jatketaan näitä taas talvikaudella, kunhan saadaan talviharjoittelupaikka varmistettua. 

Ralleissa tutustutaan taas ensin vähän aikaa rataan ja tämän jälkeen ajetaan useita parin kierroksen mittaisia minikisoja. Näin kaikille tulee monta lähtöä ja ei haittaa jos joka kerta kisa ei menisi ihan putkeen.

Sunnutain sää näyttää tällä hetkellä mitä parhaimmalta, mutta jos ilma näyttää sateiselta, seuraa rc10-foorumilla aloittelijaillat-ketjua.

Kisoihin saa tulla ilmoittautumattakin, mutta ennakkovalimisteluita helpottaa jos laitatte sähköpostilla, kimmo.sukanen (ät) iki.fi, tai RC10:pin YV:llä ennakkoon tiedon tulostanne! 

rallit.jpeg