Kesän viimeiset aloittelijarallit turffilla 3.9. kello 16-17.

Kaikki mukaan ulkokauden viimeisiin aloittelijaralleihin! Kerhon autoja pääsee taas kokeilemaan ilmaiseksi Vantaan vauhtikeskuksen / Lavangon turffiradalle ensi sunnuntaina 3.9. kello 16-17. Pidetään taas turffilla pienimuotoiset aloittelijoiden kisat! Kisoihin voi osallistua kerhon autolla tai omalla autolla. Viime viikonloppuna saatiin kasaan oikein hyvät kisat. Jatketaan näitä taas talvikaudella, kunhan saadaan talviharjoittelupaikka varmistettua. 

Ralleissa tutustutaan taas ensin vähän aikaa rataan ja tämän jälkeen ajetaan useita parin kierroksen mittaisia minikisoja. Näin kaikille tulee monta lähtöä ja ei haittaa jos joka kerta kisa ei menisi ihan putkeen.

Sunnutain sää näyttää tällä hetkellä mitä parhaimmalta, mutta jos ilma näyttää sateiselta, seuraa rc10-foorumilla aloittelijaillat-ketjua.

Kisoihin saa tulla ilmoittautumattakin, mutta ennakkovalimisteluita helpottaa jos laitatte sähköpostilla, kimmo.sukanen (ät) iki.fi, tai RC10:pin YV:llä ennakkoon tiedon tulostanne! 

rallit.jpeg