Kesän viimeiset aloittelijarallit turffilla 3.9. kello 16-17.

Kaikki mukaan ulkokauden viimeisiin aloittelijaralleihin! Kerhon autoja pääsee taas kokeilemaan ilmaiseksi Vantaan vauhtikeskuksen / Lavangon turffiradalle ensi sunnuntaina 3.9. kello 16-17. Pidetään taas turffilla pienimuotoiset aloittelijoiden kisat! Kisoihin voi osallistua kerhon autolla tai omalla autolla. Viime viikonloppuna saatiin kasaan oikein hyvät kisat. Jatketaan näitä taas talvikaudella, kunhan saadaan talviharjoittelupaikka varmistettua. 

Ralleissa tutustutaan taas ensin vähän aikaa rataan ja tämän jälkeen ajetaan useita parin kierroksen mittaisia minikisoja. Näin kaikille tulee monta lähtöä ja ei haittaa jos joka kerta kisa ei menisi ihan putkeen.

Sunnutain sää näyttää tällä hetkellä mitä parhaimmalta, mutta jos ilma näyttää sateiselta, seuraa rc10-foorumilla aloittelijaillat-ketjua.

Kisoihin saa tulla ilmoittautumattakin, mutta ennakkovalimisteluita helpottaa jos laitatte sähköpostilla, kimmo.sukanen (ät) iki.fi, tai RC10:pin YV:llä ennakkoon tiedon tulostanne! 

rallit.jpeg

Mahdollisuus kokeilla kerhon autoja ja uusi aloittelijaluokka

Uusi aloittelijaluokka

Ensi viikon "15.8. M2, M4 ja SC2"-kerhokisoissa testataan uutta aloittelijaluokkaa, joka on suunnattu etenkin nuorille aloittelijoille. Uudessa aloittelijaluokassa ajetaan vapaalla kalustolla leikkimielisiä kisoja, jossa nopeutta on rajoitettu vastaamaan suurin piirtein traxxasin autojen 50% harjoittelumoodia. Suositeltu kalusto on takavetoinen 1/10-luokan short course truck. Aloittelijakilpailuihin ei ole pakko ilmoittautua etukäteen, mutta valmistautumista helpottaa, jos pistätte ennakkoon tietoa tulostanne minulle (Kimmo S) YV:nä tai sähköpostilla kimmo.sukanen( ät )iki.fi . Ei haittaa jos ei ehdi heti ensimmäiseen erään mukaan, vaan ajot voi aloitaa myöhemmistäkin eristä. Paikalla on hyvä olla sen verran etukäteen, että ehtii viritellä autonsa ajokuntoon 15min ennnen aloitusta. Näillä näkymin aikataulua ollaan aikaistamassa puolella tunnilla, eli ajot alkaa 17:30, mutta tarkistakaa tämä kilpailukutsusta myöhemmin uudestaan.

Aloittelijakisoissa kussakin erässä ajetaan kaksi lyhyttä kilpailua, joisa silmämääräisesti käänteiseen nopeusjärjestykseen järjestetyt kuskit kisaavat siitä ketä pääsee ensimmäisenä maaliin kolmen kierroksen mittaisessa kilpailussa. Kierrokset lasketaan silmämääräisesti, joten autoissa ei tarvitse olla ajanottotransponderia.

Kerholla on lainattavaksi 5 autoa, joten rohkeasti mukaan kokeilemaan vaikka omaa autoa ei vielä olisi.

Mahdollisuus kokeilla kerhon autoja

Kerhon autoja pääsee kokeilemaan ilmaiseksi 1/10-radan viereisellä bashäys/relleystysradalla ensi sunnuntaina 13.7. 16-18, JOS sää on suotuisa ja SM-kilpailuja ei ole jouduttu siirtämään sateen takia lauantailta sunnuntaille. Laitan sunnuntaina aamupäivästä lisätietoa, jos autojen testaaminen ei olekaan mahdollista kilpailujen siirtymisen takia. Bashäysrata sijaitsee kerhon alueen vastakkaisella laidalla sisäänajosta/vihreästä keinonurmiradasta katsoen Lavangossa Vantaan Vauhtikeskuksessa.

Kesän 2017 viikkokilpailut

Fullspeed RC järjestää kesällä kerhokisoja tiistaisin Lavangossa vuorotellen 1/10-radalla ja 1/8-radalla.

Ensinmäinen viikkokilpailu on jo huomenna 23.5. 1/10-radalla! Keli näyttää lupaavalta joten nyt kaikki mukaa!

Mukana aloittelijoille myös Monster Jam! johon voi tulla ajamaan millä tahansa kokoluokkaan soveltuvalla laitteella myös ilman ponderi! Huomioithan myös että ensinmäinen ajokerta on ilmainen lavangossa!

Lisätietoja viikkokisoista löydät täältä

Hallihanke etenee

Hallin osakekauppa on lähtenyt hyvin käyntiin. Jo 25 sitoutunutta osakasta ja omaa rahaa kasassa 225 000 € eli pankkilaina mukaan lukien 600 000 €.

Vielä tarvitaan 150 000€, sitten pannaan halli tilaukseen.

Lähde mukaan toteuttamaan tätä mahtavaa ajopaikkaa pääkaupunkiseudulle!

Jos osakkeet kiinnostavat, annan mielelläni lisätietoja.


Halliprojektiin liittyen tiedotustilaisuus ja tutustuminen vastaavaan halliin

sunnuntaina 9.4. klo 20

Varikkotie 4, 00900 Helsinki

-aloitetaan tutustumalla halliin
-sen jälkeen siirrymme kabinettiin, jossa kerron hankkeesta ja vastailen kysymyksiin

Ottakaa kalustoa mukaan niin voidaan testata äänimaailmaa jne.

TERVETULOA!

Terveisin,
Reijo Mattila
pj/Fullspeed RC

Fullspeed RC:n syksyn 2016 toimintaa

Viikkokisat

Fullspeed RC järjestää syksyllä torstaisin bunkkerissa viikkokisoja. Lue lisää täältä.

Winter Jumps

Fullspeed RC järjestää 26-27.11. Winter Jumps-sarjan toisen osakilpailun.

Winter Jumps on 1/10 buggy krossiautojen talvisarja, lisätietoa sarjasta löytyy täältä.

Short Course Winter Cup

Fullspeed RC järjestää SC Winter Cup-sarjan toisen osakilpailun 4.12.

SC Winter Cup on 1/10 Short Course autojen talvisarja, lisätietoa sarjasta löytyy täältä.

Pikkujoulut

Fullspeed RC:n pikkujoulut pidetään 17.12. Pikkujoulut aloitellaan Bunkkerissa ja jatkot järjestetään myöhemmin ilmoitettavassa saunassa. Pikkujouluista infotaan lisää lähempänä ajankohtaa.

Toimitsijakoulutus

Toimitsijakoulutus 23.11. Diagno Finlandin tiloissa. Koulutuksessa käydään läpi mm. ajanottoa, katsastustoimintaa ja tuomarointia. Koulutuksesta infotaan lisää lähempänä ajankohtaa.