Mahdollisuus kokeilla kerhon autoja ja uusi aloittelijaluokka

Uusi aloittelijaluokka

Ensi viikon "15.8. M2, M4 ja SC2"-kerhokisoissa testataan uutta aloittelijaluokkaa, joka on suunnattu etenkin nuorille aloittelijoille. Uudessa aloittelijaluokassa ajetaan vapaalla kalustolla leikkimielisiä kisoja, jossa nopeutta on rajoitettu vastaamaan suurin piirtein traxxasin autojen 50% harjoittelumoodia. Suositeltu kalusto on takavetoinen 1/10-luokan short course truck. Aloittelijakilpailuihin ei ole pakko ilmoittautua etukäteen, mutta valmistautumista helpottaa, jos pistätte ennakkoon tietoa tulostanne minulle (Kimmo S) YV:nä tai sähköpostilla kimmo.sukanen( ät )iki.fi . Ei haittaa jos ei ehdi heti ensimmäiseen erään mukaan, vaan ajot voi aloitaa myöhemmistäkin eristä. Paikalla on hyvä olla sen verran etukäteen, että ehtii viritellä autonsa ajokuntoon 15min ennnen aloitusta. Näillä näkymin aikataulua ollaan aikaistamassa puolella tunnilla, eli ajot alkaa 17:30, mutta tarkistakaa tämä kilpailukutsusta myöhemmin uudestaan.

Aloittelijakisoissa kussakin erässä ajetaan kaksi lyhyttä kilpailua, joisa silmämääräisesti käänteiseen nopeusjärjestykseen järjestetyt kuskit kisaavat siitä ketä pääsee ensimmäisenä maaliin kolmen kierroksen mittaisessa kilpailussa. Kierrokset lasketaan silmämääräisesti, joten autoissa ei tarvitse olla ajanottotransponderia.

Kerholla on lainattavaksi 5 autoa, joten rohkeasti mukaan kokeilemaan vaikka omaa autoa ei vielä olisi.

Mahdollisuus kokeilla kerhon autoja

Kerhon autoja pääsee kokeilemaan ilmaiseksi 1/10-radan viereisellä bashäys/relleystysradalla ensi sunnuntaina 13.7. 16-18, JOS sää on suotuisa ja SM-kilpailuja ei ole jouduttu siirtämään sateen takia lauantailta sunnuntaille. Laitan sunnuntaina aamupäivästä lisätietoa, jos autojen testaaminen ei olekaan mahdollista kilpailujen siirtymisen takia. Bashäysrata sijaitsee kerhon alueen vastakkaisella laidalla sisäänajosta/vihreästä keinonurmiradasta katsoen Lavangossa Vantaan Vauhtikeskuksessa.