Sisäkausi 2018 lähestyy!

Kuuma kesä alkaa olemana lopuillaan ja sisäkausi 2018 lähestyy! Hakkilan sisärataa valmistellaan kovaa vauhtia, ja ensimmäisenä päästään avaamaan touring-rata. Krossi-rata aukeaa pian syyskuun alun jälkeen, ja tästä ajantasaisen tiedon löytää kerhon facebook-sivuilta sekä rc10-foorumilta.

Aloittelijaillat jatkuvat vielä kaksi kertaa ulkoradalla, jonka jälkeen siirrymme Hakkilan sisäradalle. Viime maanantain aloittelijaillassa oli taas hyvä meno! Omat ja kerhon autot kiersivät turffirataa usean kuskin voimin.

Ensi talvikaudelle saamme Hakkilaan uuden aloittelija-alueen, joka sisältää kaksi uutta rataa! Näin aloittelijoille löytyy hyvin tilaa harjoitella myös ruuhka-aikoina! Lisäksi liittymällä kerhon jäseneksi, aloittelija-alueelle pääsee ajamaan edullisella 5e kertamaksulla!

 

aloittelijailta2.jpg