RALLIKOULU 

Fullspeed Rallikoulu on uusi konsepti kaudelle 2019, ja ensimmäinen kurssimuotoinen Rallikoulu starttasi tammikuun lopussa. Rallikoulu on hieman kuin uimakoulu tai futiskoulu. Siinä harjoitellaan leikkimielellä rc-autolla ajamista. Tärkeintä on yhdessä tekeminen.

Seuraava rallikoulu starttaa syyskaudella 2019, tarkemmat päivät julki kesän loppupuolella!

Ilmoittautuminen kurssille sekä lisätietoja

Rallikoulu järjestetään keväällä 2019 perjantaisin 18:30-19:30, katso tarkemmat päivät alempaa tältä sivulta. Jos Rallikoulu kiinnostaa, tulkaa paikan päälle katsomaan (katso sivun lopusta poikkeukset aikoihin) miltä toiminta näyttää ja ilmaiskaa ilmaiskaa kiinnostuksenne tulevia kursseja silmällä pitäen! Peruutuspaikkoja sekä satunnaisia irtopaikkoja voi tiedustella sähköpostilla (fullspeed.rallikoulu [ät] gmail.com) tai alalaidan lomakkeella!

Mikä on Rallikoulu ja kenelle se on suunnattu?

Rallikoulun kalustona on Arrma Sentonit

Rallikoulun kalustona on Arrma Sentonit

Rallikoulu on ohjattua kurssimuotoista toimintaa lapsille, aivan kuten uimakoulu tai jalkapallokoulu. Rallikoulussa opetellaan rc-autolla radalla ajamista leikin varjolla. Yksi harjoituskerta kestää noin tunnin ja harjoittelu suoritetaan kerhon autoilla. Et siis tarvitse omaa autoa osallistuaksesi kurssillle.

Rallikoulun kohderyhmää ovat 5-12 vuotiaat lapset, jotka aloittavat tai ovat jonkin aikaa harrastaneet rc-autoilua. Etenkin jos omaa rc-autoa ei vielä ole, antaa rallikoulu hyvän mahdollisuuden tutustua rc-autoiluun ennen oman auton ostamista. Toisaalta vaikka oma auto jo olisikin, on opettavaista ajaa erilaisella autolla.

Tavoite

Ohjatun kurssin tavoite on pitää hauskaa yhdessä ajamalla ja tätä kautta tutustuttaa uusia harrastajia toisiinsa. Tämän ohessa opitaan auton käsittelytaitoja, malttia, rataetikettiä sekä rc-autoilun muita perusteita.

Kurssin sisältö ja hinta

Kurssi koostuu yhdestätoista harjoituskerrasta, sekä kahdesta aloittelijarallista, joihin osallistuminen on vapaaehtoista. Kurssin hinta on 100e, joka sisältää

  • Kurssimaksun sekä kerhon auton vuokran

  • Aloittelijarallien ilmoittautumismaksun

  • Ratamaksun harjoitteluradalle koko perjantaiksi. Näin ennen Rallikoulua tai sen jälkeen voi ajaa omalla autolla harjoittelualueella.

Kurssin harjoituskerrat koostuvat suuntaa-antavasti seuraavasti:

2019 kevään kurssin aikataulu Huom. Vielä suuntaa-antava, mutta alkupäivä on lukittu!

Pvm Sisältö
Pe 25.1. 1. kerta
Pe 1.2. 2. kerta
Pe 8.2. Ei järjestetä (1/10 kilpailut Äänekoskella)
Pe 15.2. 3. kerta
Pe 22.2. 4. kerta
La 23.2. 1. Aloittelijaralli
Pe 1.3. Ei järjestetä (Loma)
Pe 8.3. 5. kerta
Pe 15.3. 6. kerta
Pe 22.3. Ei järjestetä (1/10 kilpailut Vaasassa)
Pe 29.3. 7. kerta
Pe 5.4. 8. kerta
La 6.4. 2. Aloittelijaralli
La 12.4. Ei järjestetä (1/10 kilpailut Messukeskuksessa)
Pe 19.4. 9. kerta
Pe 26.4. 10. kerta
La 27.4. 3. Aloittelijaralli FORS-kisoissa