Fullspeed RC ja Hobbyfactoryn viikkokisat alkavat!

Meillä on ilo ilmoittaa että Fullspeedin ja Hobbyfactoryn viikkokisat krossiradalla alkavat taas ja järjestetään joka torstai (30.9 alkaen). Muidenkin kerhojen jäsenet ovat tervetulleita

Torstaikisat pidetään lyhyenä mielenkiintoisena “sprinttinä” klo 18-20.00. Kisan tarkoitus on olla mielenkiintoinen ja hauska. Tästä syystä ajoformaattia on muokattu mahdollisimman mielenkiintoiseksi ja tarvittaessa tarkennetaan ja kehitetään ajoformaattia.

Aikataulu:

18.00 Ilmoittautuminen

18.15 Ensimmäinen finaalikierros (voittajat nousee)

18.45 Toinen finaalikierros

19.15 Kolmas finaalikierros

19.45-20.00 kisa loppuu

Mites alkuerät?

Katsoit varmaan aikataulua ja huomasit että alkueriä ei näkynyt listassa? Ei hätää, tämä oli tarkoituskin. Alkuerät ajetaan viikolla, eli saat ajaa sinun 5min tuloksen juuri silloin kun sinulle sopii ja kisapäivänä keskitytään jännittäviin finaaleihin.

Alkuerät lyhyesti.

5min tulos, tästä kuva (Ajanottotaululta tai Speedhivestä) joka näytetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Jokaiselle viikkokilpailulle ajetaan oma alkuerä tulos. Uuden tuloksen voit ajaa vaikka heti viikkokilpailun jälkeen, tai minä tahansa päivänä mikä sinulle sopii parhaiten. Voit vielä ajaa 5 minuutin tuloksen juuri ennen viikkokilpailua.

Katso video missä Harry kertoo miten alkuerät hoidetaan.

https://youtu.be/JW0q07QO6Fw

Uuden formaatin ideana on lyhentää viikkokisa päivän pituutta ja aika-ajohoihin käytetty aika voidaan käyttää kunnon kilvan ajoon.

Toimintamalli on uusi ja hiomaton timantti jota tarpeen tulessa voidaan kehittää.