4-7 vuotiaille suunnattu Rc-kerho perjantaisin 17:30-18:00 2.4. alkaen.

Rc-kerho on uusi konsepti 2021 kevälle ja se on suunnattu 4-7 vuotiaille lapsille. Kerhossa leikitään ja touhutaan rc-autoilla perinteisiä leikkejä. Ohjelma on hyvin vapaamuotoinen ja leikimme sitä mitä kuskit haluavat. Kokemuksen mukaan etenkin nuoremmat kuljettajat parkkeeraavat ja kuljettavat tavaraa auton lavalla mielellään itsekseen ja isommat ottavat mielellään osaa yhteisiin leikkeihin.

Kerhossa ajetaan kerhon autoilla ja aiempaa ajokokemusta ei vaadita. Käyttämämme autot ovat melko pieniä ja liikkuvat riittävän hitaalla vauhdilla. Niitä ei voi rikkoa ajamalla ja niillä törmääminen ei satu.

Kerho järjestetään 2.4.2021 alkaen perjantaisin klo 17:30-18:00 Hakkilan sisäradalla. Kerho järjestetään sillä varauksella, että mukaan ilmoittautuu tarpeeksi kuskeja, ja koronarajoituksiin ei tule tiukennuksia. Maksimissaan mukaan mahtuu 8 kuljettajaa. Kerhon hinta on 12,50 euroa per kerta. Katso ilmoittautumis ohjeet ja lisää tietoa osoitteesta https://www.fullspeedrc.fi/rckerho

Esimerkki kerhossa leikittävistä leikeistä. Tässä erä perinteistä Ketä pelkää crawleria-leikkiä. Karkuun menijät yrittävät ajaa kentän poikki jäämättä kiinni ja kiinniottajat yrittävät kaataa ohi ajavat autot.

kalusto2.jpg