Aloittelijaillat jatkuvat lokakuussa

Aloittelijaillat jatkuvat Hakkilan sisäradalla maanantaisin, 9.10.2017 alkaen, tervetuloa! Aloittelijaillat kokoavat radalle samaan aikaan taitojaan hiovat aloittelijat sekä lajiin vasta tutustuvat uudet harrastajat. Maanantai-iltaisin rata on varattu pelkästään aloittelijoiden käyttöön ja harjoittelu on ilmaista. Tutustumista varten kerholla on pari erilaista autoa lainattavaksi.

Missä: Hakkilan sisäradalla Vanha Porvoontie 231 Vantaa, C1 rappu
Milloin: Maanantaisin, klo 18-21, kerhon autot kokeiltavissa 18-19.30.
Tiedotuskanava: Fullspeed RCn nettisivut sekä RC10.FI -keskustelupalsta

Päivitämme parin viikon sisällä lisää tietoa aloittelijaillan sisällöstä, seuratkaa sivuja!

hakkila.jpg

Fullspeed RC tarjoaa loppysyksyn ajot ilmaiseksi kaikilla Lavangon ja tattiksen radoilla

Muistakaa  hyödyntää Hakkilan sisäradan avautumista odottaessa aurinkoisina syyspäivinä Lavangon ja Tattarinsuon ratojen vapaa käyttömahdollisuus . Etenkin Lavangon keinonurmi rata on hyvä paikka käydä testaamassa rata-ajoa, kun se kuivaa nopeasti sateen jälkeen. Saviradat ovat myös käytettävissä, mutta niillä tulee muistaa ettei märällä saviradalla saa ajaa tai kävellä. Jos rataan jää renkaanjäljet tai savi jää kengänpohjiin kiinni, rata on liian märkä.

Tattarisuon radan tiedotuskanava --- turffi-radan tiedotuskanava  --- 1/8-radan tiedotuskanava  --- 1/10-radan tiedotuskanava

fullspeed.png

Fullspeed RC:n talviharjoittelupaikka on varmistunut!

Avaamme radat 1.10.17 osoitteessa: Vanha Porvoontie 231 Vantaa, C1 rappu

TERVETULOA harrastamaan loistavissa tiloissa!

Tilaan tulee 2 rataa:

-1/10 krossirata (betoni alusta)
-1/10 touring rata (matto)

Tilassa on tolppia 10m rasterilla, joten radalle jää 2 tolppaa.

Radat pyritään pitämään auki mahdollisimman useana päivänä viikossa, riippuen tietenkin valvojien määrästä. Palataan tähän tuonnempana, kun valvojat saadaan värvättyä.

Tila on 3. kerroksessa, jonne kulkee sekä tavarahissi, että henkilöhissi. Parkkipaikkoja on runsaasti.

Tilaan tulee myös Bunkkerista tutut säilytyskaapit, joita voi jokainen vuokrata (hinta ilmoitetaan myöhemmin).

Paikalle tulee myös itsepalvelubuffa, josta saa kahvia, pientä purtavaa ja limua (Tiksin tapaan)

Tila on väliaikainen ja se luovutetaan pois 31.3.2018

Kesän viimeiset aloittelijarallit turffilla 3.9. kello 16-17.

Kaikki mukaan ulkokauden viimeisiin aloittelijaralleihin! Kerhon autoja pääsee taas kokeilemaan ilmaiseksi Vantaan vauhtikeskuksen / Lavangon turffiradalle ensi sunnuntaina 3.9. kello 16-17. Pidetään taas turffilla pienimuotoiset aloittelijoiden kisat! Kisoihin voi osallistua kerhon autolla tai omalla autolla. Viime viikonloppuna saatiin kasaan oikein hyvät kisat. Jatketaan näitä taas talvikaudella, kunhan saadaan talviharjoittelupaikka varmistettua. 

Ralleissa tutustutaan taas ensin vähän aikaa rataan ja tämän jälkeen ajetaan useita parin kierroksen mittaisia minikisoja. Näin kaikille tulee monta lähtöä ja ei haittaa jos joka kerta kisa ei menisi ihan putkeen.

Sunnutain sää näyttää tällä hetkellä mitä parhaimmalta, mutta jos ilma näyttää sateiselta, seuraa rc10-foorumilla aloittelijaillat-ketjua.

Kisoihin saa tulla ilmoittautumattakin, mutta ennakkovalimisteluita helpottaa jos laitatte sähköpostilla, kimmo.sukanen (ät) iki.fi, tai RC10:pin YV:llä ennakkoon tiedon tulostanne! 

rallit.jpeg

Mahdollisuus kokeilla kerhon autoja ja uusi aloittelijaluokka

Uusi aloittelijaluokka

Ensi viikon "15.8. M2, M4 ja SC2"-kerhokisoissa testataan uutta aloittelijaluokkaa, joka on suunnattu etenkin nuorille aloittelijoille. Uudessa aloittelijaluokassa ajetaan vapaalla kalustolla leikkimielisiä kisoja, jossa nopeutta on rajoitettu vastaamaan suurin piirtein traxxasin autojen 50% harjoittelumoodia. Suositeltu kalusto on takavetoinen 1/10-luokan short course truck. Aloittelijakilpailuihin ei ole pakko ilmoittautua etukäteen, mutta valmistautumista helpottaa, jos pistätte ennakkoon tietoa tulostanne minulle (Kimmo S) YV:nä tai sähköpostilla kimmo.sukanen( ät )iki.fi . Ei haittaa jos ei ehdi heti ensimmäiseen erään mukaan, vaan ajot voi aloitaa myöhemmistäkin eristä. Paikalla on hyvä olla sen verran etukäteen, että ehtii viritellä autonsa ajokuntoon 15min ennnen aloitusta. Näillä näkymin aikataulua ollaan aikaistamassa puolella tunnilla, eli ajot alkaa 17:30, mutta tarkistakaa tämä kilpailukutsusta myöhemmin uudestaan.

Aloittelijakisoissa kussakin erässä ajetaan kaksi lyhyttä kilpailua, joisa silmämääräisesti käänteiseen nopeusjärjestykseen järjestetyt kuskit kisaavat siitä ketä pääsee ensimmäisenä maaliin kolmen kierroksen mittaisessa kilpailussa. Kierrokset lasketaan silmämääräisesti, joten autoissa ei tarvitse olla ajanottotransponderia.

Kerholla on lainattavaksi 5 autoa, joten rohkeasti mukaan kokeilemaan vaikka omaa autoa ei vielä olisi.

Mahdollisuus kokeilla kerhon autoja

Kerhon autoja pääsee kokeilemaan ilmaiseksi 1/10-radan viereisellä bashäys/relleystysradalla ensi sunnuntaina 13.7. 16-18, JOS sää on suotuisa ja SM-kilpailuja ei ole jouduttu siirtämään sateen takia lauantailta sunnuntaille. Laitan sunnuntaina aamupäivästä lisätietoa, jos autojen testaaminen ei olekaan mahdollista kilpailujen siirtymisen takia. Bashäysrata sijaitsee kerhon alueen vastakkaisella laidalla sisäänajosta/vihreästä keinonurmiradasta katsoen Lavangossa Vantaan Vauhtikeskuksessa.

Kesän 2017 viikkokilpailut

Fullspeed RC järjestää kesällä kerhokisoja tiistaisin Lavangossa vuorotellen 1/10-radalla ja 1/8-radalla.

Ensinmäinen viikkokilpailu on jo huomenna 23.5. 1/10-radalla! Keli näyttää lupaavalta joten nyt kaikki mukaa!

Mukana aloittelijoille myös Monster Jam! johon voi tulla ajamaan millä tahansa kokoluokkaan soveltuvalla laitteella myös ilman ponderi! Huomioithan myös että ensinmäinen ajokerta on ilmainen lavangossa!

Lisätietoja viikkokisoista löydät täältä

Hallihanke etenee

Hallin osakekauppa on lähtenyt hyvin käyntiin. Jo 25 sitoutunutta osakasta ja omaa rahaa kasassa 225 000 € eli pankkilaina mukaan lukien 600 000 €.

Vielä tarvitaan 150 000€, sitten pannaan halli tilaukseen.

Lähde mukaan toteuttamaan tätä mahtavaa ajopaikkaa pääkaupunkiseudulle!

Jos osakkeet kiinnostavat, annan mielelläni lisätietoja.


Halliprojektiin liittyen tiedotustilaisuus ja tutustuminen vastaavaan halliin

sunnuntaina 9.4. klo 20

Varikkotie 4, 00900 Helsinki

-aloitetaan tutustumalla halliin
-sen jälkeen siirrymme kabinettiin, jossa kerron hankkeesta ja vastailen kysymyksiin

Ottakaa kalustoa mukaan niin voidaan testata äänimaailmaa jne.

TERVETULOA!

Terveisin,
Reijo Mattila
pj/Fullspeed RC